Tko smo mi

Mi smo Udruga udomitelja djece Splitsko-dalmatinske županije Tobolac, a adresa naše web-stranice je: http://udomitelji-djece-tobolac.hr.

U dolje navedenom tekstu objašnjena je svrha i način prikupljanja osobnih podataka posjetitelja naše web stranice, kao i pripadajuća prava.

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Prikupljanje i obrada osobnih podataka obavlja se u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation – GDPR). Osobni podaci su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, kako je definirano temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Našu web stranicu moguće je pregledavati i koristiti anonimno. U tom slučaju se ne prikupljaju podaci koji bi omogućili Vašu identifikaciju, te pružanje osobnih podataka nije uvjet korištenja stranice.

 

Kontakt forme

Putem kontakt forme posjetitelj dobrovoljno daju osobne podatke. Mi ih koristimo u svrhu pružanja dodatnih informacija koje posjetitelj zatraži.

Uz prethodnu suglasnost, osobni podaci bit će korišteni kako bismo Vam pružili povratnu informaciju putem e-maila ili telefonskim putem.

 

Kolačići

Kolačići su datoteke koje web stranica prenosi na tvrdi disk računala korisnika putem web preglednika (ukoliko to korisnik dopusti), a omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje ​​preglednika korisnika.

Pregledavanjem web stranice www.udomitelji-djece-tobolac.hr prihvaćate upotrebu kolačića (“Cookies”) koje će stranica postaviti kako bi sačuvala vaše postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa.

Kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Ukoliko posjetitelj ne želi upotrebu kolačića, moguće ih je ukloniti na računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se posjetitelj koristi. Međutim, to može onemogućiti funkcioniranje pojedinih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u pregledniku koji se koristi.

 

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

(Od kojih trećih strana primamo podatke)

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

 

S kime dijelimo vaše podatke

Uz pristanak davatelja osobnih podataka, Vaši osobni podaci mogu biti proslijeđeni povezanim udrugama i poduzećima. Osobni podaci u tom slučaju neće biti korišteni izvan povezanih poduzeća.

 

Koja prava imate nad svojim podacima

Davatelj osobnih podataka u svakom trenutku ima pravo zatražiti informacije o svojim podacima i način na koji su korišteni te zatražiti uklanjanje ili izmjenu podataka.Također možete zatražiti brisanje ili izmjenu svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

 

Kako štitimo vaše podatke

Internetska stranica štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci se pohranjuju u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

 

Kontakt

Udruga udomitelja djece Splitsko-dalmatinske županije Tobolac

e-mail:udruga.tobolac@gmail.com

 

Kontakt za provjeru i izmjene osobnih podataka

e-mail:udruga.tobolac@gmail.com

 

Promjene u Izjavi o privatnosti

Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi.